Software

Huawei derulează un program de beta test pentru 7.0 Nougat pe Honor 5c în Ucraina, iar coordonatorul programului a precizat că update-ul sosește OTA pe toate smartphone-urile din martie 2017. 

În România, Honor 5c este comercializat sub denumirea de Honor 7 Lite.

Alte telefoane Huawei mid-range ce se pregătesc de update spre Android 7.0 Nougat?

Da, da. Știu, Huawei P9 este flagship-ul companiei chineze la momentul actual, dar peste 10 zile o să fie înlocuit în această poziție de către Huawei P10, iar P9 va intra mai degrabă în segmentul mid-range.

Alte telefoane Huawei ce sunt în stadii diferite de trecere spre Android 7.0: Huawei P9 Plus, Huawei P9 Lite, Huawei Nova Plus. Mate 9 și Mate 9 Pro sunt singurele telefoane Huawei ce rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil dezvoltat de către Google, din fabrică.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.