Telefoane Mobile

Samsung Galaxy Note8 a fost lansat în urmă cu doar 5 zile şi chiar dacă nu a ajuns încă pe rafturile magazinelor, a atras numeroase critici. Poate cea mai vehementă dintre acestea este legată de bateria de doar 3300 mAh, baterie care este mai mică decât cea prezentă pe Samsung Galaxy S8 Plus (3500 mAh).

CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh, a declarat că ambele procesoare utilizate pe Samsung Galaxy Note8 sunt construite pe un proces de fabricaţie de 10 nm care oferă o reducere a consumului de energie de până la 30%, iar bateria de 3300 mAh este suficient optimizată astfel încât să ofere o autonomie peste medie. În plus DJ Koh a mai precizat că acum poate garanta siguranţa bateriei şi că telefonul îşi va păstra peste 95% din capacitatea bateriei chiar şi la 2 ani de la utilizare.

Criticii spun totuşi că Samsung nu a putut implementa o baterie mai mare din cauza noii camere duale care ocupă destul de mult spaţiu, în timp ce ironicii susţin că sud-coreenii nu au mai riscat în a transforma smartphone-ul într-o bombă cu ceas.

Samsung îşi doreşte ca Samsung Galaxy Note8 să se comercializeze în peste 11 milioane unităţi la nivel global astfel încât să bată recordul deţinut de Samsung Galaxy Note 5.

Sursa: theinvestor.co.kr