Telefoane Mobile

Huawei Mate 20 Lite nu putea scăpa fără câteva apariţii neoficiale pe site-urile de specialitate. Cei de la winfuture.de ne prezintă primele randări cu acest terminal, iar ca o primă impresie aş putea spune că nu arată rău deloc.

Se pare că Huawei Mate 20 Lite va fi construit din sticlă, aspect ce ne duce cu gândul inevitabil la integrarea unei tehnologii de încărcare wireless a bateriei. Din punct de vedere estetic am putea spune că este un Huawei Mate 10 Pro actualizat prin integrarea unui breton în zona frontală şi mici modificări pe spate.

Vor exista şi câteva specificaţii demne de 2018, iar aici se zvonesc display-ul de 6.3 inci cu rezoluţie FullHD+ destul de generos, procesorul Kirin 710, camera foto duală 20 + 2 Megapixeli, camera frontală duală 24 + 2 Megapixeli şi bateria de 3650 mAh.

Aceeaşi sursă ne indică şi un preţ de plecare în Europa: 399 euro.

Categorii: huawei

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.