Telefoane Mobile

Philips a prezentat telefoanele Philips Xenium W6500 și W8510. Trebuia să fiu prezent la evenimentul de lansare pe plan local, dar filmările pentru ediția din acestă sâmbătă a iLikeIT s-au suprapus astfel încât nu am ajuns la lansarea Philips. Am înțeles că alt smartphone Philips ar urma să debuteze în oferta operatorilor telecom.

L-am descoperit în oferta Germanos. Se numește Philips W3568 și este un telefon cu Android și conectivitate dual-sim.

Specificații complete pentru Philips W3568:

– display TFT LCD de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 3.15 Megapixeli, LED flash, cameră frontală;

baterie de 2000 mAh, 137 gr. și 12 mm grosime.

Preț – 479 lei fără semnarea unui contract.

206 lei cu Cosmote Free S / 8.8 euro pe lună, 100 de minute naționale și internaționale în zona 1, NELIMITAT pentru minute în rețea, SMS-uri în rețea, minute către Romtelecom, 100 MB trafic de date inclus și viteza scade la 32 kbps după consumarea lor.

1 leu cu abonamentul Cosmote Free L.

Care sunt punctele PRO pentru Philips W3568?

Este primul smartphone Android de sub 500 lei cu baterie de 2000 mAh. Prețul de 479 lei l-au poziționat corect și specificațiile sale nu sunt deloc rele pentru categoria sub 5 – 600 lei. S-ar putea să-l vedem transformat într-un veritabil hit de vânzări. Este concurentul direct al lui Allview A5 Duo, Orange Hiro. Bateria de 2000 mAh vine și cu un compromis în ce privește greutatea și grosimea.

Philips se pare că dorește a fi mai activ pe plan local în ce privește smartphone-urile sale cu Android. Concurența este benefică și să sperăm că ne vor oferi modele din ce în ce mai ofertante ca specificații, experiență oferită etc.

 • alyNn

  Eu mi-am luat Orange Hiro, zic ca e mai bun ca acesta, chiar daca are bateria putin mai mica (1700 mAH), dar are doar 7.9mm grosime si 96 ggr +camera de 5mpx cu Led Flash (ies perfecg pozele cu ea).

  • Liviu

   Te contrazic putin , camera de pe Hiro este mediocra , nu stiu exact ce senzor are , dar in interior pozele ies sub orice critica – afara sunt decente . Telefonul este impecabil la atingere , feel , grosime , dimensiuni corecte , dar nu-mi place customizarea Orange care aduce cu sine nenumarate probleme (citeste forum-urile de specialitate unde telefoanele se blocheaza BLACK SCREEN SI GATA … asa raman (nici nu poti sa-i scoti bateria ca e sigilat) – banuiesc ca e software problema . Astept sa vedem cum se simte acest Philips si cum arata (poate va avea Android Stock si va conta foarte mult . Bateria promite mult la aceasta categorie ! Exact ce vreau sa punctez peste tot este ca bateria va incepe tot mai mult sa faca diferenta .

  • alyNn

   Eu nu am avut nici o problema cu el, telefonul merge perfect, fara lag si nu am avut nici o problema de genul acesta cu Black Screen. Mie chiar imi place, in afara de toate aplicatiile venite de la orange, dar pot fi dezactivate din meniu.

 • Pingback: Philips Xenium W8510 - unboxing și primele impresii - Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Andrei

  Salut !
  In meniul telefonului Philips W3568 , mia aparut o aplicatie cu ” WIDGET-URI ” . Cum pot sa scot aceasta aplicatie din meniu sa nu mai apara ?