Telefoane Mobile

BlackBerry doreşte să lanseze în perioada imediat următoare două noi smartphone-uri cu Android. Unul dintre acestea este BlackBerry Hamburg, un terminal din segmentul mid-range care ar urma să coste aproximativ 400 dolari, celălalt este BlackBerry Rome şi pare a fi o versiune actualizată pentru BlackBerry Priv.

Primele informaţii neoficiale au fost publicate pe forumul CrackBerry, iar conform acestora BlackBerry Hamburg ar urma să dispună de un display de 5.1 inci cu rezoluţie FullHD, 7.8 mm grosime, 146 mm lungime, port infraroşu şi Android 6.0 Marshmallow. Pentru BlackBerry Rome nu avem informaţii hardware, însă pentru ambele smartphone-uri avem primele imagini mai mult sau mai puţin clare.

BlackBerry Hamburg

BlackBerry Hamburg

BlackBerry Rome

BlackBerry Rome

Aceste informaţii nu sunt confirmate, de aceea trebuie tratate cu o doză de scepticism.

Sursa: mobilissimo.ro
Categorii: blackberry

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Pingback: Primele informaţii despre BlackBerry Hamburg şi Rome « InfoZAP()

 • flooorin

  Si cand te gandesti ca toti producatorii au ajus in pana de ideii in ceea ce priveste design-ul…apare BB Hamburg. Mie personal imi place design-ul chiar daca nu sunt mare fan BB. Cand LG scoate pe banda rulanta telefoane “urate” si HTC scoate ce a scos si in urma cu trei ani(legat de design) uite ca se poate daca-ti dai interesul :)

 • Tendinţi

  Poate în viitor vom vedea si un BBB sau 3B sau… BB Bucharest. Ar fi ceva!

 • Johanson Moldy

  Nu stiu cum au gasit numele de Rome ,si cum stau altii cu nume de marci inregistrate ,dar Umi are Rome ca tip de smartphone.Poate fac chinezii bani ,moca…

  • Tendinţi

   Or fi gresit! Poate-au vrut să spună rrome…

 • Robert

  Și uite-așa se isprăvește și cu Blackberry OS.

 • cutienoua

  offtopic pt ca si asa nu e prea animat aici:
  http://www.engadget.com/2016/04/28/hp-chromebook-13/
  e fain,nu la nivel de macbook air dar daca va scade de black friday la 300$ il iau.
  acum am un toshiba chromebook 2 1080p insa asta are ecran mai bun!

  • Andrashi

   Deci dacă îl găsești la prețul de 300$, mă bag și eu la unul….
   Arată superb… Dacă ar avea și funcție de “hansoff ” cu telefoanele android… ar fi senzatie

 • Pingback: BlackBerry pare a fi în mare criză în condiţiile în care noul său telefon va fi un Alcatel rebranduit : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()