Arhiva-iPad

Săptămâna aceasta ar trebui să fie plină de oferte care de care mai tentante. Mai jos găsiți o selecție a 5 dintre ele.

iPhone 4 16 GB la 2.899 lei – Germanos are un preț mai mic cu 100 de lei, dar eMAG are transport gratuit. A coborât în doar câteva zile de la peste 3.200 lei.

iPad 2 16 Wi-Fi 16 GB la 2.499 lei – același preț îl găsiți la majoritatea magazinelor de retail clasic sau online. Nu cred că mai este nevoie să vă pun și detaliile tehnice de la iPhone 4 și iPad 2. Sunt unele dintre cele mai cunoscute gadgets ale momentului pe zona de telefoane mobile și tablete.

Sony PlayStation 3 Slim1.199 lei – am avut ocazia să o testez împreună cu Gran Turismo 5 și recenzia o găsiți aici. Jocurile pe PS3 au un farmec aparte. Recomand Call of Duty – Black Ops. Au fost vândute world wide peste 50 de milioane de console PS3.

DELL STREAK 3G – 1.499 lei – o tabletă cu ecran de 5 inch și conectivitate 3G și Wi-Fi.

Acer Aspire One 974 lei – netbookurile au scăzut ca vânzări după lansarea iPadului și observați ce preț mic avem la acest Asipre One.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.