Telefoane Mobile

Samsung SM-G9600 este un smartphone care a apărut în mai multe teste de benchmark în ultima perioadă şi dacă iniţial se credea că vorbim de o versiune Mini a device-ului Samsung Galaxy S8, acum se spune că acesta va fi un fel de variantă Lite (compania sud-coreeană a negat informaţia legată de o posibilă apariţie Mini).

Samsung Galaxy S8 Lite sau Samsung SM-G9600 ar putea integra procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 840 tactat la 1.77 GHz (avem un procesor mai slab decât Qualcomm Snapdragon 835, un posibil nou mid-range) nelansat încă, 4 GB RAM şi Android 7.1.2 Nougat la capitolul sistem de operare.

Vorbind de o variantă Lite, s-ar putea ca ecranul să fie mai mic (5.0 – 5.2 inci), să vină echipat cu o singură cameră foto (probabil de 13 megapixeli), să include baterie cu funcţia Quick Charge şi să aducă şi o versiune cu spaţiu de stocare mai redus (poate chiar un 16 GB).

Cum nu avem mai multe informaţii la ora actuală, lăsăm timpul să treacă pentru a descoperi detalii mult mai relevante.

Sursa: gizmochina.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.