Retelistica

Am redactat articolul legat de VoLTE și VoWiFi la Digi Mobil și cu această ocazie mi-am dat seama că Vodafone a promis VoLTE în 2014, dar nici în 2017 nu l-au implementat comercial. 

Am fost la evenimentul Vodafone pentru VoLTE și Call+. Îmi amintesc când CEO-ul Ravinder Takkar a făcut un apel către Simona Halep. Haideți să vedem comunicatul ce și acum îl găsiți pe site:

Pe forumul Vodafone este primită o întrebare din partea unui client Vodafone pe 5 iulie 2017, iar moderatorul îi răspunde (linkul nu mai funcționează, dar la un search pe Google mai apare pagina respectivă):

Tehnologia VoLTE nu este momentan diponibila“.

Concluzia este una singură: Promisiune neonorată. Au trecut doar…, 3 ani de zile. Digi Mobil a sărit peste vară și deja sunt reacții acide, pe bună dreptate dacă stai să te gândești că au promis ceva și nu au onorat, iar la Vodafone au trecut ani de zile de când au promis și nu s-a implementat.

Categorii: retelistica
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.